Etikett- och skyltmaterial

Om du letar efter hållbara och vädertåliga etiketter och skyltar har du kommit rätt! Tillsammans med vår leverantör Floralabels erbjuder vi ett omfattande sortiment av växtetiketter, skyltar och banner. Kombinerat med vår innehållsrika växtdatabas SvePlantinfo®, EG Brandsofts etikettprogram och en OKI-laserskrivare kan du själv göra professionella etiketter och skyltar med bild, streckkod, pris, beskrivning och logga i färg efter behov till inom- och utomhusbruk. Vi erbjuder även etiketter på rulle och skrivare till dessa.

 

Floralabels har ett omfattande standardsortiment av väderbeständiga etiketter, skyltar och banners för omgående leverans. I sortimentet finns ögleetiketter, sticketiketter, klisteretiketter, skyltar, banners och hängetiketter. Genom Floralabels kan vi även ta fram speciella produkter och lösningar efter behov.

 

Många fördelar med att skapa dina egna etiketter och skyltar:

  • Öka försäljning och information till kund med egna etiketter, skyltar och banners
  • Skriv ut efter hand som behov uppstår, slipp stora lager av förtryckta etiketter
  • En skrivare och ett etikettprogram – många olika etiketter och skyltar
  • Fukt- och väderbeständigt etikett- och skyltmaterial av hög kvalitet

 

Läs mer om de olika etikett- och skylttyperna nedan. Kontakta oss för mer information och aktuella priser. Klicka här för att ladda ner produktöversikten.
info@sveplant.se

Ögleetiketter

Ögleetiketter är ett effektivt sätt att märka dina växter och produkter på. De är enkla att sätta fast samt kräver inga fördyrande och arbetskrävande pinnar eller gummiband. Ögleetiketter passar även för märkning av många andra produkter då man fäster etiketten genom att trä den genom öglan på etiketten.

 

Skriv själv ut snygga individuella ögleetiketter efter behov. Skapa din egen design och uppfyll dina kunders krav. Skriv ut attraktiva bilder, informativa texter, streckkoder och pris allt för att göra det enkelt för kunderna att köpa och använda dina växter.

Sticketiketter

Vårt stora sortiment av sticketiketter ger dig ett bra tryck, bra kvalitet, hållbarhet och effektiv hantering.

 

Skriv själv ut snygga individuella sticketiketter efter behov. Skapa din egen design och uppfyll dina kunders krav. Skriv ut attraktiva bilder, informativa texter, streckkoder och pris allt för att göra det enkelt för kunderna att köpa och använda dina växter.

Klisteretiketter

Klisteretiketter är ett enkelt och effektivt sätt att märka dina växter och produkter på. De fäster utan att det behöver vara helt rent eller torrt under etiketten. Du kan till och med använda dem på betongkrukor.

 

Skriv själv ut snygga individuella klisteretiketter efter behov. Skapa din egen design och uppfyll dina kunders krav. Skriv ut attraktiva bilder, informativa texter, streckkoder oh pris allt för att gör det enkelt för kunderna att köpa och använda dina växter.

Skyltar och banners

Skyltar och banner är ett enkelt och effektivt sätt att guida dina kunder rätt i sitt val av produkt i butiken. Skyltar finns från A6-storlek upp till A3 och är i ett väder- och vattenbeständigt material = ingen laminering! Vi har också hållare för snygg och enkel skyltning. När det gäller banners hänger du upp dem eller klistrar upp dem antingen på en vägg eller varför inte på golvet.

 

Skriv själv ut snygga individuella skyltar och banners efter behov. Skapa din egen design och uppfyll dina kunders krav. Skriv ut attraktiva bilder, informativa texter, streckkoder och pris allt för att göra det enkelt för kunderna att köpa och använda dina växter.

Hängetiketter m m

Hängetiketter är ett effektivt sätt att märka dina växter och produkter på. De är enkla att sätta med resårsnören, plaststrips eller plastpinnar. Till produkter som du vill lyfta lite extra är en hängögleetikett ett bra alternativ – stor tryckyta och enkel att fästa genom att trä etiketten genom den egna öglan.

 

Skriv själv ut snygga individuella hängetiketter efter behov. Skapa din egen design och uppfyll dina kunders krav. Skriv ut attraktiva bilder, informativa texter, streckkoder och pris allt för att göra det enkelt för kunderna att köpa och använda dina växter.

Etiketter på rulle

Etiketter på rulle är det mest kostnadseffektiva sättet att märka dina växter och produkter på. Etiketterna skrivs ut på en termotransferskrivare. Trycket kan bara göras i svart men håller istället längst av alla etiketter du kan trycka själv. Välj bland ögleetiketter, sticketiketter, klisteretiketter och hyllkantsetiketter.

 

Skriv själv ut snygga individuella etiketter efter behov. Med etiketter på rulle blir det minimalt med spill.

Skrivare och förbrukning

Hos Sveplant hittar du skrivare till etikett- och skyltmaterial – både laserskrivare för etiketter och skyltar på ark men också vanligt papper samt termotransferskrivare för etiketter på rulle. Vi rekommenderar Oki-skrivare då Oki specialiserat sig på skrivare för olika typer och storlekar av utskriftsmaterial samt att Floralabels etikett- och skyltmaterial testats på Okis skrivare. Sveplant är certifierad Oki-partner.

 

Vi säljer förbrukningsmaterial till til såväl Oki-skrivare som till alla andra skrivarmärken.

Undrar du hur vi kan göra ditt arbetsflöde bättre?

Kontakta oss, så tar vi en titt och ett möte och sedan presenterar vi den lösningen som skulle passa just för er!