- helhetslösningar för trädgårdsbranschen

Textruta: Sveplant AB
Berg 710, 311 96 Heberg
Telefon: 0346-515 90
E-post: info@sveplant.se

Plantsoft Parti

Textruta: Affärssystem för producerande plantskolor. Utvecklat speciellt för partiplantskolor. Kan kombineras med egen hemsida där kunderna kan lägga sina beställningar.

I översikten nedan har du ett smakprov på vilka produkter vi kan erbjuda. Mer information hittar du genom att klicka på respektive bild eller på Mer.

Växtdatabasen SvePlantInfo® innehåller ca 18 000 träd, buskar och perenner. I växtdatabasen finns korrekta namn, växtbeskrivningar, färgbilder och streckkoder. Innehållet uppdateras ständigt.

SvePlantInfo®

Textruta: EG Brandsofts program där du själv designar och skriver ut etiketter och skyltar. Ett bra hjälpmedel för dig som vill göra egna etiketter och skyltar. Du skapar enkelt en egen profil på din butik.

Brandsoft Label 5

Textruta: EG Brandsofts kassasystem specialutvecklat för trädgårdsbutiker och plantskolor. Nu i en ny webbaserad version med pekskärm. Enkelt att lära sig, säkert, användarstyrt, smidigt och prisvärt.

Plantsoft Detalj

Textruta: Floralabels har utvecklat ett stort sortiment av etiketter och skyltar för plantskolor och trädgårdsbutiker. Här finns ögleetiketter, sticketiketter, klisteretiketter, hängetiketter, skyltar och banner.

Floralabels etikett- och skyltmaterial

Produktöversikt

Kontakta oss på telefonnummer:

0346-515 90

Genom våra underleverantörer kan vi erbjuda bra priser på datorer, skrivare, streckkodsläsare, kvittoskrivare, toner till skrivare med mera, med mera. Kontakta oss för en prisuppgift på det du söker.

Datorer, skrivare, kassatillbehör, förbrukningsmaterial